بوقلمون شکم پر همراه با معجون فلفلی کامبیز

معجون فلفلی کامبیز را برای درست کردن بوقلمون شکم پر انتخاب کردیم و دستور پخت این غذای خوشمزه را در متن این دستور غذا قرار دادیم.  از وقتی غذا روی آتش پخته شد، دغدغه طعم دار کردن غذا با انسان بوده است.  ما همواره سالیان سال است که به دنبال پیدا کردن روش هایی جدید برای خوش طعم کردن غذا، با استفاده از گیاهان، ادویه ها و چاشنی ها هستیم برای همین منظور ادویه ها به کشورهای مختلف سفر کردند و مردم سرزمین های دیگر را به شگفتی وا داشتند. 

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

سرآشپز

کامبیز خان

ملیت

انگلیسی

پُخت

سریع و آسان

اینستاگرام

به چه موادی چاشنی می گویند و چاشنی ها چه کاربردی دارند؟

چاشنی به منظور ایجاد یک طعم خاص به غذا اضافه می شود. چاشنی ها معمولا مخلوطی از ادویه ها و گیاه های خشک هستند. خیلی از چاشنی ها به صورت بسته های کوچک به فروش می رسند برای اینکه بتوانیم خارج از منزل در غذاها از چاشنی استفاده کنیم بسته بندی آنها را جوری طراحی کردند که قابل حمل باشد.

چاشنی ها برای استفاده به دو دسته تقسیم می شوند. دسته ای از چاشنی ها در هنگام پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرند و دسته ای دیگه بعد از پخت به غذا اضافه می شوند. چاشنی ها شامل تمام ادویه های لازم برای غذای مورد نظر هستند که مصرف کننده با افزودن مقدار مناسبی از آنها می تواند طعم، رنگ و عطر مطبوعی به غذاها بدهد.

در واقع چاشنی ها جادویی برای طعم ها هستند. معجون فلفل کامبیز یکی از بهترین این چاشنی ها است. وقتی از چاشنی استفاده می کنیم، خیلی کم به ادویه نیاز پیدا می کنیم.

معجون فلفلی کامبیز

تند و تیز
خوش طعم
سلامت

مطالعات نشان می دهند که استفاده از فلفلها و غذاهای تند از سرزمین هایی آمده است که آب و هوای گرم داشتند در این مکان ها شیوع میکروب بیشتر است در واقع اجداد ما برای مبارزه با میکروبها و شیوع بیماری ها روشهای منحصر به فردی داشته اند که یکی از آنها استفاده از غذاهای تند بوده است.

بسیاری از دانشمندان بر این باور هستند که غذاها با طعم تندی که دارند برای از بین بردن عفونتها، میکروبها و ویروسها مفیده هستند و سبب شده اند که انسانها در هزاران سال پیش به سلامت زندگی کنند امروزه با پیشرفت علم و درمان بیماری ها، استفاده از تندی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

ما در این غذا از یک چاشنی بسیار خوشمزه به نام معجون فلفلی کامبیز که طعم تند دلپذیری دارد استفاده کردیم.

با هم موادی که برای تهیه بوقلمون شکم پر همراه با معجون فلفلی کامبیز نیاز داریم را آماده کنیم

مواد لازم
  • معجون فلفلی کامبیز: به اندازه ای که تندی آن برایتان خوشایند باشد

  • بوقلمون : یک عدد متوسط

  • پیاز: دو عدد متوسط

  • سیر: هشت حبه

  • کره: سیصد گرم

  • لیمو: دو عدد

  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان دلخواه

  • جعفری: سه قاشق غذا خوری (ساطوری شده)

  • برگ کرفس: سه قاشق غذا خوری (ساطوری شده)

  • ساقه کرفس: یک دسته (خُرد شده)

  • آویشن، رزماری: یک قاشق غذا خوری

  • زعفران دم کرده: یک قاشق چایخوری

  • گردوی خرد شده: صد گرم

  • هویج: دو عدد

  • سیب زمینی: دو عدد

  • ذرت: یک لیوان

  • گل کلم: سیصد گرم

  • آب لیموی کامبیز: یک چهارم لیوان

زمان بندی
  • زمان پخت: ۵ ساعت

  • زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

دستور تهیه بوقلمون شکم پر همراه با معجون فلفلی کامبیز

یک شب قبل، بوقلمون را پاک می کنیم و می گذاریم تا آب آن خارج شود. گردن بوقلمون را از بدن جدا می کنیم.
کره، نمک، فلفل و نیمی از حبه سیر قهوه ای کامبیز (پوست کنده و له شده) را به همراه آب لیمو کامبیز مخلوط می کنیم، آنقدر هم می زنیم تا بافت کرمی پیدا کند و روی جداره بیرونی بر روی پوست بوقلمون می مالیم، معجون فلفلی را در مرحله آخر روی بوقلمون می مالیم و در آخر روی آن سلفون می کشیم، و همه مواد را داخل یخچال می گذاریم و روز بعد به سراغش می رویم.
در روز آماده سازی، ابتدا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. تا زمانی که فر آماده شود، مواد داخل شکم بوقلمون را آماده می کنیم.

برای آماده کردن بوقلمون شکم پر

ابتدا سیب زمینی های پوست گرفته شده کوچک و مینیاتوری، هویج حلقه شده، بقیه حبه سیرها، پیازهای حلقه شده، گل کلم خورد شده، ذرت، گردو خورد شده، ساقه کرفس حلقه شده، جعفری، برگ کرفس، رزماری، آویشن، نمک، فلفل و کره آب شده و کمی معجون فلفلی کامبیز را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. این مواد را داخل شکم بوقلمون کرده و با یک بند نخی پای بوقلمون را به هم بسته و بقیه نخ را به ادامه شکم بوقلمون با سوزن می دوزیم که بوقلمون خودش را ول نکند و مواد از داخل شکمش بیرون نریزد. یادمان باشد که کمی از سبزیجات را نگه داریم.
این بوقلمون را داخل ظرف مناسب فر گذاشته و یک مقدار از سبزیجات را دورچین بوقلمون می کنیم.
آب لیموی کامبیز و زعفران دم کرده‌ را در مرحله نهایی روی بوقلمون می ریزیم.
بوقلمون شکم پر را داخل یک فویل پیچیده و داخل فر قرار می دهیم. بعد از یک ساعت بوقلمون را از فر خارج کرده و فویل را از آن جدا می کنیم. مجددا داخل فر قرار می دهیم تا روی آن کمی طلایی شود.  وقتی بوقلمون داخل فر قرار گرفت هر ۳۰ دقیقه بوقلمون را خارج می کنیم و از آب سبزیجات کف ظرف، روی بوقلمون می ریزیم تا خشک نشود، زمان پخت بوقلمون حدود ۵ ساعت است.
بعد از ۵ ساعت بوقلمون را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا کمی حرارت خودش را از دست بدهد بعد چاشنی محبوب قلب ها یعنی معجون فلفلی کامبیز را روی اون می ریزیم.

نوش جان ارزشمندتان

نکات مهم
  • مقدار کره استفاده شده در این دستور غذا حائز اهمیت می باشد

  • سعی کنید در حین آماده سازی این غذا حتما آب سبزیجات را روی بوقلمون در حال پخت بریزید

یادداشت

بوقلمونی که برای تهیه این غذا استفاده می کنید بهتر است که تازه باشد

این دستور غذای خوشمزه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید