توستادا مکزیکی همراه با ترشی فلفل کامبیز
ترشی فلفل کامبیز را برای درست کردن این غذای مکزیکی انتخاب کردیم، توستادا مکزیکی بعنوان پایه ای برای سالاد و اسنک کاربرد دارد. توستادا یعنی “تُست شده” توستادا مکزیکی در واقع همان نان تورتیلاست که به صورت تخت یا کاسه ای وجود دارد. میتوان داخل آن را با مواد گوشتی که با چاشنی طعم دار شده است، پر کنیم. ترشی فلفل کامبیز یکی از خوشمزه جات عالی است. گیاهخواران با خوردن انواع آجیل، دانه، محصولات لبنی سویا (توفو) و حبوباتی همچون لوبیا قرمز، لپه، نخود و لوبیا چیتی می توانند پروتئین بدنشان را تامین کنند. همه چیزخوارها هم با خوردن تخم مرغ، بوقلمون، گوشت بدون چربی و ماهی می توانند به اندازه کافی پروتئین مورد نیاز بدنشان را دریافت کنند. اما خوردن پروتئین گاهی برای خیلی ها سخت می شود، ممکن است بدنشان برای هضم دچار مشکل شود یا طعم خوشایندی برایشان نداشته باشد برای همین می توانیم از مزه جات خوشمزه مثل ترشی فلفل کامبیز در کنار غذا استفاده کنیم تا برای خوردن یا هضم آن مشکل کمتری داشته باشیم.
ترشی فلفل کامبیز چه خواصی می تواند داشته باشد؟
ترشی فلفل کامبیز از نظر طعم و مزه شگفت انگیز است. این ترشی فلفل با وسواس و کیفیت بالایی تولید و در بسته بندی شیشه ای زیبا تقدیم شما می شود.
یک شیشه از ترشی فلفل کامبیز :
منبع خوبی از ویتامین C محسوب میشود
این ترشی خوشمزه مقدار کمی سدیم و کربوهیدرات دارد
باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود
احتمال بروز عفونت و بیماری را کم میکند
ترشی فلفل ضد التهاب است و برای گلودرد مفید است
سرشار از آنتی اکسیدان است
متابولیسم را بالا می برد و از تجمع چربی جلوگیری میکند
عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم می کند
البته درخاطرمان باشد که مصرف زیاد فلفل میتواند موجب سختی گوارش شود، تندی زیادش سوزش معده ایجاد می کند و برای کسانیکه تپش قلب دارند می تواند ضربان را بالا ببرد.
پروتئین در بدن ما چه کاری انجام می دهد؟
پروتئین به تولید آنزیمهای بدن کمک میکند
باعث سلامت سلولها و عضلات میشود
خونرسانی را آسان تر می کند
در بازتولید استخوان، پوست و سلامت مو نقش دارد
اگر بهاندازه کافی پروتئین مصرف کنیم، سیستم دفاعی بدن تقویت میشود
بدن هر زمان انرژی کم بیاورد میتواند پروتئین را به انرژی تبدیل کند
رژیم غذایی سرشار از پروتئین برای کاهش وزن و سلامت سوخت و ساز بدن لازم است
توستادا مکزیکی همراه با ترشی فلفل کامبیز
مواد لازم
زمان بندی
دستور تهیه
ترشی فلفل کامبیز را از شیشه خارج کرده و دم آن را جدا می کنیم. بعد گوشت چرخ شده را همراه با پیاز، نمک، فلفل، ادویه کاری و زردچوبه به خوبی با هم ورز می دهیم. برای دلچسب شدن طعم می توانیم چند حبه سیرترشی قهوه ای کامبیز را پوست کنده و داخل گوشت رنده کنیم. داخل تابه روغن زیتون ریخته و گوشت ورز داده شده را به روغن زیتون اضافه می کنیم و تا وقتی رنگ آن عوض شود گوشت را تفت می دهیم.
الان نوبت سیر و پیازچه و فلفل دلمهای است که قبلا خُردشان کردیم. این خرد شده ها را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سبزیجات معطر پخته شود. البته یک مقدار از فلفل دلمه ای های خوش رنگ را برای تزیین روی غذا نگه می داریم.
بعد از پخته شدن گوشت، ظرف مورد نظرمان را با چیپس های ذرت یا نان تورتیلا دور چین می کنیم و گوشت آماده شده را وسط این دورچین قرار می دهیم.
وسط گوشت را به وسیله یک قاشق گود می کنیم و از ترشی فلفل کامبیز که قبلا دُمشان را گرفتیم و خُرد کردیم داخل این گودی می ریزیم.
در آخر پنیر پیتزا را روی گوشت و ترشی فلفل کامبیز ریخته و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم تا پنیر ها نرم و طلایی شوند. بعد از ۱۵ دقیقه ظرف غذا را از فر خارج کرده و فلفل دلمهای های ریش ریش شده را برای تزیین کار روی غذا می ریزیم. غذای خوشمزه و تند و تیز کامبیز خان آماده است.
نوش جان ارزشمندتان
نکات مهم
یادداشت
شما میتوانید به جای استفاده از چیپس ذرت آماده، نان تورتیلا را در منزل تهیه کنید.
ثبت دیدگاه