طرز پخت غذای سالم با سالمون و سیرترشی قهوه ای کامبیز

سیرنرشی قهوه ای کامبیز یه اتفاق بی نظیر است که در کابینت آشپزخانه ها حضوری پر رنگ دارد.  امروز برای درست کردن ماهی سالمون که قرار است عطر و طعم فوق العاده ای پیدا کند حضور سیرترشی قهوه ای کامبیز ضروری است. در میان ماهی‌های مختلف، ماهی سالمون یکی از مغذی‌ترین غذاهای جهان است.  این ماهی محبوب، سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و علائم افسردگی را کاهش دهد. گوشت ماهی سالمون بسیار لذیذ است و می‌توانیم آن را به روشهای مختلف طبخ کنیم.
ما در این متن روش طبخ ماهی سالمون به همراه سیرترشی قهوه ای کامبیز، روغن کنجد کامبیز و چاشنی های مختلف را برایتان شرح می دهیم . امیدواریم این دستور پخت غذا را دوست داشته باشید.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

سرآشپز

کامبیز خان

ملیت

فرانسوی

پُخت

سریع و آسان

اینستاگرام

چرا باید سیرترشی قهوه‌ای کامبیز را انتخاب کنیم ؟

سیرترشی قهوه ای کامبیز، جزو محصولاتی است که به‌دلیل وجود سرکه فراوان، امکان رشد میکروارگانیسم‌ها در آن وجود ندارد. به‌همین دلیل می‌توانیم آن را در فضای خارج از یخچال و البته در مکانی دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهیم.  سیرترشی قهوه ای کامبیز به صورت سنتی در کارخانه آماده و در بسته بندی های شیشه ای عرضه می شود. این مهم است که بدانیم از مواد اولیه با کیفیت برای تهیه سیرترشی قهوه ای کامبیز استفاده شده است.

نحوه نگهداری سیر ترشی چگونه باید باشد؟

برای پیشگیری از فساد احتمالی این محصول نباید از قاشق‌های آلوده برای خارج کردن سیرترشی قهوه ای از ظرف استفاده کرد و در ظرف را هم بعد از هربار استفاده باید بست تا هوای محیط با ترکیب‌های داخل ظرف کمتر تماس داشته باشد.

از آنجا که امکان رشد میکروارگانیسم‌ها داخل سیرترشی تقریبا در حد صفر است، مدت زمان ماندگاری این محصول هم بسیار بالا خواهد بود.

برای تهیه، عرضه و نگهداری ترشی‌ها بهترین و ایمن ترین ظروف، بسته بندی شیشه ای است.

نگهداری ترشی در ظروف فلزی توصیه نمی شود، ما بسته بندی شیشه ای را پیشنهاد می کنیم.

ظروف استیل مرغوب که در برخی از مراکز عرضه ترشی های کیلویی، استفاده می شود ناسالم نیست.

اغلب فروشندگان، ترشی های فله‌ای را در ظروف پلاستیکی به دست مشتری می دهند، حواسمان باشد که پس از خریداری ترشی ها هر چه سریع تر محصول را به ظروف شیشه ای انتقال دهیم.

استفاده از شیشه برای بسته‌بندی ترشی‌های صنعتی از برتری‌های این محصول نسبت به انواع کیلویی و خانگی آن است.

صنایع غذایی کامبیز برای انواع ترشی ها از بسته بندی شیشه ای استفاده می کند.

خواص بی نظیر سیرترشی قهوه‌ای

این سیرترشی قهوه ای به روش سنتی در کارخانه صنایع غذایی کامبیز آماده می شود.  برای همین خواص فوق العاده ای دارد:

– شست و شو دهنده طبیعی مجاری صفرا است
– به دفع سنگ کیسه صفرا کمک میکند
– پاکسازی کننده کبد از سموم است
– خون ساز و صاف کننده خون است
– اشتها آور است
– به هضم غذا های سنگین کمک می کند
– به خاطر اینکه سرعت هضم را بالا می برد، کلسترول خون کاهش پیدا می کند
– معده و محیط دهان را ضد عفونی میکند
– آفت دهان را از بین می برد
– باز کننده عروق قلبی است
– پاک سازی کننده خون است
– کارکرد روده ها را بهبود می بخشد

ماهی سالمون چه خواصی می تواند داشته باشد ؟

– سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ با زنجیره‌ بلند است که براساس تحقیقات، موجب کاهش التهاب، پایین آمدن فشارخون میشود
– منبع غنی پروتئین است، بدن ما برای بهبود آسیب‌ها، حفاظت از سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از تحلیل بافت عضلانی به پروتئین نیاز دارد. ۱۰۰ گرم ماهی سالمون حدود ۲۲ گرم از پروتئین موردنیاز بدنمان را تأمین می‌کند.
– منبع فوق‌العاده‌ای از ویتامین‌های گروه ب است که برای تولید انرژی، کنترل التهاب و حفاظت از قلب و سلامت مغز لازم است.
– صدگرم ماهی سالمون، حدود ۱۱درصد از پتاسیم موردنیاز بدن در روز را تأمین می‌کند. پتاسیم به کنترل فشار خون و جلوگیری از احتباس مایع اضافی کمک می‌کند.
– مصرف ماهی سالمون به‌دلیل افزایش سطح چربی‌های امگا۳، کاهش سطح چربی‌های امگا۶ و پایین آوردن سطح تری‌گلیسیریدها به حفاظت از بدن دربرابر بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

سیرترشی قهوه‌ای کامبیز

خوش بو
خوش طعم
سنتی

مواد لازم

مواد لازم
  • فیله سالمون ۷۰۰ گرم

  • دانه گشنیز یک قاشق مربا خوری

  • کره یک قالب ۱۰۰ گرمی

  • گشنیز تازه ۱۰۰ گرم

  • لیموترش ۲ عدد

  • سس سویا ۱/۳ پیمانه

  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

  • پودر سیر به مقدار دلخواه

  • شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه

  • سیر قهوه ای کامبیز ۳ بوته

  • روغن کنجد کامبیز ۱ پیمانه

  • گرانول فلفل سیاه و نمک دریایی به مقدار دلخواه

زمان بندی
  • زمان پخت: ۴۰ دقیقه

  • زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

دستور تهیه فیله سالمون سرخ شده همراه با سیرترشی قهوه‌ای کامبیز

برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است

چاشنی هایی که داریم را به فیله ماهی سالمون اضافه کنیم. آب لیمو ترش، فلفل سیاه، نمک دریایی، پودر سیر و کره را روی فیله ها می ریزیم و آنها را به چاشنی ها آغشته می کنیم.
در یک کاسه کوچک سس سویا، شکر قهوه‌ای، سیرترشی قهوه ای کامبیز را پوست کنده، و خرد می کنیم. با کمی آب و نیم پیمانه روغن کنجد کامبیز هم می زنیم تا شکر خوب حل شود. ماهی را در یک کیسه بزرگ پلاستیکی زیپ دار قرار می دهیم و مخلوط تهیه شده از سس سویا را داخل کیسه به ماهی اضافه می کنیم، زیپ کیف را محکم می بندیم و به مدت حداقل ۲ ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم.
گرمای اجاق را روی حرارت متوسط می گذاریم. تابه را روی حرارت قرار می دهیم و بقیه روغن کنجد کامبیز را به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.
فیله سالمون را داخل تابه قرار می دهیم. توجه می کنیم که سرخ کردن ماهی سالمون به مدت ۱۵دقیقه برای هر طرف مناسب است  و زمانی که فیله با چنگال به راحتی از ماهی تابه جدا شود آن زمان ماهی ما آماده سرو است.

نوش جان ارزشمندتان

نکات مهم
  • بهتر است از ماهی سالمون تازه برای تهیه این غذا استفاده شود

  • حرارت شعله باید متوسط باشد تا روغن سوخته نشود و بوی بد نگیرد

  • برای جلوگیری از سوختن گوشت سالمون، ۱۵ دقیقه زمان برای هر طرف کافی می باشد

یادداشت

بهتر است برش های ماهی را نازک انتخاب کنید تا در حرارت متوسط خوب مغز پخت شود

این دستور غذای خوشمزه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید