طرز تهیه داوود پاشا، غذای ترکی همراه با رب انار کامبیز
علاقه ما به تجربه طعمهای جدید از غذاهای محلی مخصوصا اونایی که با رب انار کامبیز درست میشه، باعث تغییر فرهنگ غذایی میشه.
خورش داوود پاشا، به عنوان یه غذای ترکیهای لذیذ، به تازگی به لیست غذایی ما راه پیدا کرده.
خورشت داوود پاشا یک غذای اصالتا ترکیه ای و از دسته غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه است که نزدیک به ذائقه غذایی ما ایرانی هاست.
این غذای خوشمزه و اصیل، شباهت زیادی به خورشت فسنجان داره. با این تفاوت که طرز تهیه خورش داوود پاشا بدون گردو و با سبزیجاته فراوونه.
برای تهیه این خورشت خوشمزه ترکیهای، لازمه که یک سری نکات حرفهای رو رعایت کنین تا خورشت شما به یک غذای اعیانی مجلسی تبدیل شه.
به طور مثال:
رب اناری که در این خورشت خوشمزه استفاده میکنین، طعم نهایی اون رو میسازه. پس در انتخاب رب انار با کیفیت و مرغوب دقت کنین.
چرا باید برای تهیه غذاهایمان از رب انار کامبیز استفاده کنیم؟
رب انار در کنار طعم جذاب و خوشمزه، دارای خواص زیادی برای حفظ و ارتقا سلامت بدنه. پس بهتره از این رب مفید در کنار غذاهامون استفاده کنیم که هم غذاهای خوشمزه ای داشته باشیم هم غذاهای مفید برای بدن.
رب انار یکی از چاشنی هایی محبوب و خوشمزه ای که در پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیره و میتونه طعم بسیار فوق العادهای به غذاها ببخشه.
این چاشنی خوشمزه و پرطرفدار علاوه بر طعم و رنگ عالی؛ خواص زیادی برای سلامت بدن داره پس بهتره که از اون به عنوان یک چاشنی همه چی تموم، برای طبخ انواع غذاها استفاده کنیم.
انار به طور کلی دارای مقدار زیادی فیبر، آهن، ویتامین های گروه ب و انواع آنتی اکسیدان هاست.
رب انار به دلیل داشتن ویتامین ث و آنتی اکسیدان به شدت برای سیستم ایمنی بدن مفیده و بدن رو در برابر انواع بیماری ها مقاوم میکنه.
در رژیم های غذایی از خواص رب انار و آب انار برای لاغری و کاهش وزن استفاده میشه.
چراکه انار سرشار از ویتامین های A,B,C هستش که به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کنه.
بعلاوه مصرف رب انار باعث عمل هضم راحت تر غذا میشه.
خواص رب انار کامبیز چیست؟
با مصرف رب انار میزان غلظت خون کم میشه و کلسترول، سموم و مواد زائدی که در بدن وجود دارن از طریق کبد دفع میشن، پس رب انار برای تصفیه خون و پاکسازی کبد گزینه بسیار مناسبیه.
رب انار به علت داشتن نیاسین باعث تقویت حافظه و مغز میشه که در نتیجه از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری میکنه. علاوه بر این، نیاسین ماده ای بسیار مهم برای رشد ذهن جنینه، بنابراین مصرف رب انار برای خانم های باردار توصیه میشه. زنان باردار همچنین می تونن از این رب برای کاهش تهوع و افزایش اشتها هم استفاده کنن.
رب انار سرشار از ترکیبات پلی فنولیه که باعث پایین اومدن کلسترول بد خون میشه، از طرف دیگه، دیابت و چاقی با هم مرتبط هستن پس مصرف رب انار علاوه بر اینکه ما را لاغر و خون رو تصفیه میکنه، به تنظیم قند خون بیماران دیابتی هم کمک میکنه.
طرز تهیه داوود پاشا، غذای ترکی همراه با رب انار کامبیز:
مواد لازم
زمان بندی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، نیمی از سبزیجات و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز میدیم و بعد از قل قلی کردن اونها اجازه میدیم تا به مدت یک ساعت استراحت کنن.
بعد از استراحت مواد و داغ شدن روغن، روی حرارت ملایم گوشت ها رو کاملا از همه جهات سرخ میکنیم. گوشتها رو از تابه گرفته و بعد با مابقی روغن، پیازهای نگینی شده و اضافه سبزیهای ساتوری شده رو به تابه اضافه میکنیم تا کاملا سبک شن.
در مرحله بعد گوجه رنده شده رو برای طعم بهتر غذا به تابه اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت میدیم. در مرحله آخر گوشتهای سرخ شده، رب انار و دو لیوان آب جوش رو به تابه اضافه کرده و تابه رو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته قرار میدیم تا خورش داوود پاشای ما به خوبی جا بیافته.
نکات مهم
یادداشت
گوشت ها بعد از قل قلی شدن به مدت یک ساعت با روکش پلاستیک داخل یخچال استراحت کنند.
ثبت دیدگاه