تاریخچه‌ صنایع غذایی کامبیز

شرکت تولیدی صنایع غذایی کامبیز در سال ۱۳۴۶ با ثبت نام تجاری کامبیز و افشین برای تولید انواع محصولات غذایی بسته بندی شده در تهران و توسط موسسین اصلی آقایان محمد فروزانفرد و محمد پیروز حمیدی تاسیس و شروع به کار کرد. اولین محصولات این شرکت ، کشک پاستوریزه، انواع ترشیجات و شربت های سنتی، رب انار و آبغوره بوده است.هم اکنون در گذر ۵۰ سالگی با در اختیار داشتن کادری مجرب و دلسوز در واحد های مختلف در فضای به وسعت ۴۰ هزار مترمربع و با به کارگیری تجهیزات و امکانات تولیدی مدرن و مطابق با استانداردهای ملی ایران و همچنین اخذ گواهینامه های HACCP , ISO22000, ISO9001 در تلاش هستیم تا بر اساس خط مشی اصلی بنیانگذاران که همان تولید سلامت و با کیفیت می باشد حرکت نموده و نقش خود را در ایجاد جامعه ای سالم و خوشحال ایفا نماییم.در حال حاضر مفتخریم با تولید بیش از ۵۰ قلم کالای گوناگون و حضور در بازارهای جهانی از جمله کانادا، استرالیا،کشورهای شمالی اروپایی و … در خدمت مشتریان بوده و تمامی تلاش خود را برای جلب رضایت آنها انجام میدهیم

درباره ما

اعضای هیات مدیره صنایع غذایی کامبیز

محمد پیروز حمیدی و محمد فروزان فرد

موسسین شرکت تولیدی صنایع غذایی کامبیز

حسن فروزان فرد

رییس هیات مدیره

بهزاد پیروز حمیدی

بهزاد پیروز حمیدی

مدیر عامل

حسین فروزان فرد

حسین فروزان فرد

عضو هیات مدیره

طاهره پیروز حمیدی

بهناز پیروز حمیدی

عضو هیات مدیره

وحید پیروز حمیدی

عضو هیات مدیره

بهروز حمیدی

بهروز پیروز حمیدی

عضو هیات مدیره

با ما در تماس باشید

طرز تهیه فسنجان مجلسی با رب انار کامبیز۱۴۰۳/۸/۱۶ ۱۴:۰۹:۲۰
طرز تهیه آبگوشت سنتی با رب گوجه فرنگی کامبیز۱۴۰۳/۴/۳۱ ۱۴:۵۹:۰۲
طرز تهیه داوود پاشا، غذای ترکی همراه با رب انار کامبیز۱۴۰۳/۸/۱۹ ۷:۵۱:۲۵
آش ترخینه دوغ همراه با کشک کامبیز۱۴۰۲/۹/۵ ۷:۰۶:۱۴