تاریخچه صنایع غذایی کامبیز
شرکت تولیدی صنایع غذایی کامبیز در سال ۱۳۴۶ با ثبت نام تجاری کامبیز و افشین برای تولید انواع محصولات غذایی بسته بندی شده در تهران و توسط موسسین اصلی آقایان محمد فروزانفرد و محمد پیروز حمیدی تاسیس و شروع به کار کرد. اولین محصولات این شرکت ، کشک پاستوریزه، انواع ترشیجات و شربت های سنتی، رب انار و آبغوره بوده است.هم اکنون در گذر ۵۰ سالگی با در اختیار داشتن کادری مجرب و دلسوز در واحد های مختلف در فضای به وسعت ۴۰ هزار مترمربع و با به کارگیری تجهیزات و امکانات تولیدی مدرن و مطابق با استانداردهای ملی ایران و همچنین اخذ گواهینامه های HACCP , ISO22000, ISO9001 در تلاش هستیم تا بر اساس خط مشی اصلی بنیانگذاران که همان تولید سلامت و با کیفیت می باشد حرکت نموده و نقش خود را در ایجاد جامعه ای سالم و خوشحال ایفا نماییم.در حال حاضر مفتخریم با تولید بیش از ۵۰ قلم کالای گوناگون و حضور در بازارهای جهانی از جمله کانادا، استرالیا،کشورهای شمالی اروپایی و … در خدمت مشتریان بوده و تمامی تلاش خود را برای جلب رضایت آنها انجام میدهیم
محمد فروزان فرد و محمد پیروز حمیدی از شراکتشان می گویند: سرنوشت ما به هم شبیه بود. رفیق شدیم، دست به دست هم دادیم و گذشتهمان را چراغ راه آینده کردیم. ما برای نقطه آغاز، پیشرفت و بالارفتن کامبیز به هم نیاز داشتیم. کار را عادلانه تقسیم کردیم و همت گماردیم به کار.
طرحی برای کمک به همنوعان و محیط زیست که با جمع آوری درب های پلاستیکی بطریهای نوشیدنی، شامپوها، درب های پلاستیکی تیوپ کرم ها، خمیر دندان و محصولات مشابه آغاز شد. اکنون فروش آنها به واحدهای بازیافت اتفاق می افتد و تهیه ویلچیر برای عزیزان نیازمند با عشق انجام می گردد.
اعضای هیات مدیره صنایع غذایی کامبیز
محمد پیروز حمیدی و محمد فروزان فرد
موسسین شرکت تولیدی صنایع غذایی کامبیز
بهزاد پیروز حمیدی
مدیر عامل
حسین فروزان فرد
عضو هیات مدیره
بهناز پیروز حمیدی
عضو هیات مدیره
وحید پیروز حمیدی
عضو هیات مدیره
بهروز پیروز حمیدی
عضو هیات مدیره