ساندویچ سوسیس بندری همراه با رُب گوجه فرنگی کامبیز

رب گوجه فرنگی کامبیز را برای درست کردن یک ساندویچ خوشمزه انتخاب کردیم.  از زمانهای قدیم در ایران رسم بر این بوده که در فصل تابستان به خاطر فراوانی گوجه فرنگی، بساط درست کردن رب گوجه فرنگی را در حیاط و پشت بام خانه ها بر پا کنند.  ولی تاریخچه رب گوحه فرنگی برای اولین بار به کشور ایتالیا بر میگردد.  در واقع ایتالیایی ها برای پخت بهتر پاستا و اسپاگتی؛ پوست گوجه فرنگی را می گرفتند و گوشت آن را تبدیل به پوره می کردند و رب گوجه فرنگی درست می شد.  تولید رب گوجه فرنگی ابتدا در سیسیل و بعد در سایر شرهای ایتالیا در خونه ها و البته در کارخانه ها آغاز شد.

رب گوجه فرنگی کامبیز از حذف پوست و دانه های گوجه فرنگی و با تعلیظ آب گوجه به صورت کاملا سنتی، بدون مواد نگهدارنده و رنگهای خوراکی برای شما آماده می شود. 

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

سرآشپز

کامبیز خان

ملیت

ایرانی

پُخت

سریع و آسان

اینستاگرام

چرا باید گوجه فرنگی و مشتقات آن در سبد غذایی ما وجود داشته باشد؟

مصرف میوه و سبزیجات در روزمره زندگی مان میتواند اثرات فراوانی داشته باشد. گوجه فرنگی یکی از همین مهم های اثرگذار است.

فواید گوجه فرنگی و مشتقات آن:
1. به سلامت پوست کمک می کند
2. فشار خون را پایین می آورد (البته اگر بدون نمک مصرف شود)
3. از سرطان جلوگیری می کند
4. برای سلامت قلب مفید می باشد
5. دیابت را کنترل می کند
6. از یبوست جلوگیری می کند
7. دارای ارزش غذایی بالایی است
8. سرشار از کلسیم، ویتامین آ، ث، پتاسیم و فسفر است
9. از پوست دربرابر آفتاب سوختگی محافظت می کند

رب گوجه فرنگی کامبیز

خوش رنگ
خوش طعم
سلامت

یکی از دغدغه هایی که خیلی ما رو درگیر خودش کرده، درست کردن غذای متنوع برای وعده های غذایی مان است.  وقتی یه ناهار کامل می خوریم که با برنج درست شده تمایل به خوردن شامی سبک تر داریم.  غذاهایی که با نان درست می شوند تنوع بیشتری دارند.
نان از گندم تهیه می شود و از زمان های دور با ما همراه بوده است.  نان مواد مغذی فراوانی دارد در واقع این ترکیب خوشمزه آرد، آب و نمک بر روی آتش اتفاقی شگفت انگیز است. نان خاصیت سیرکنندگی بسیاری دارد. برای جلوگیری از ریزه خواری و کمک به کاهش وزن غذاهایی که با نان درست می شوند مناسب تر هستند .
در اینجا دستور غذایی که با نان درست می شوند و رب گوجه فرنگی کامبیز در طعم آن شگفتی می آفریند را برایتان قرار دادیم.

سراغ موادی برویم که باید برای تهیه ساندویچ سوسیس بندری همراه با رُب گوجه فرنگی کامبیز آماده کنیم

مواد لازم
  • رب گوجه فرنگی کامبیز ۴ قاشق غذاخوری

  • سوسیس مرغ یا سوسیس گیاهی 700 گرم

  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط

  • گشنیز تازه ۱۰۰ گرم

  • پیاز حلقه شده ۲ عدد

  • روغن کنجد کامبیز ۳/۴ پیمانه

  • سیر تازه ۵ حبه

  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار دلخواه

زمان بندی
  • زمان پخت: ۴۰ دقیقه

  • زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

دستور تهیه

ابتدا روغن کنجد کامبیز را داخل تابه می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم. زردچوبه، فلفل و نمکِ کم نمک (نوعی نمک رژیمی) را به روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که ادویه‌مان کمی حرارت ببیند. پیاز را ریز ریز کرده و به روغن اضافه می کنیم و شعله را روی حرارت کم نگه می داریم تا پیازها نرم و طلایی شوند. بعد از این که پیاز به خوبی نرم شد و رنگ گرفت، تابه را از روی شعله بَر می داریم و کنار می گذاریم. در مرحله بعد سیب زمینی هایی که قبلا آن ها را در آب پخته ایم پوست می کنیم و نگینی خرد می کنیم.
حالا نوبت به سوسیس هاست، آن ها را روی تخته حلقه حلقه می کنبم، داخل تابه روغن کنجد کامبیز می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود بعد سوسیس ها را اضافه می کنیم. زمانیکه به خوبی سرخ شدند، رب گوجه فرنگی کامبیز را داخل مواد می ریزیم و کمی که رنگ رب عوض شد، ابتدا پیاز سرخ و طعم دار شده با ادویه و بعد سیب زمین های نگینی و سیر ریز شده را به همراه گشنیز خرد شده به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
به مواد زمان می دهیم تا کنار هم طعم بگیرند و دست به دست هم دهند.

نوش جان ارزشمندتان

نکات مهم
  • کیفیت مواد اولیه در طعم این غذا تاثیر گذار است.

  • حرارت دادن ادویه ها در ابتدای کار باعث پخش بیشتر عطر خوب ادویه در غذا می شود.

یادداشت

سوسیس انتخاب شده در این دستور غذا سوسیس مرغ است شما می توانید به سلیقه خودتان از سوسیس های دیگر استفاده کنید. البته ما سوسیس گیاهی را به شما پیشنهاد می دهیم.

این دستور غذای خوشمزه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید