طرز تهیه آبگوشت سنتی با رب گوجه فرنگی کامبیز
علاقه ما به تجربه طعمهای جدید از غذاهای محلی مخصوصا اونایی که با رب گوجه کامبیز کامبیز درست میشه، باعث تغییر فرهنگ غذایی میشه. آبگوشت سنتی ایرانی لذیذ، به تازگی به لیست غذایی ما راه پیدا کرده. آبگوشت یک غذای اصالتا ایرانیه و از دسته غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه است که نزدیک به ذائقه غذایی ما ایرانی هاست. طرز تهیه آبگوشت سنتی خوشمزه و اصیل، شباهت زیادی به اشکنه دارد. با این تفاوت که در طرز تهیه آبگوشت، گوشت استفاده شده ورشنی یا استخوان دار بوده و همچنین در طبخ اون از حبوبات استفاده میشود. برای تهیه آبگوشت سنتی، لازم است تا که یک سری نکات حرفهای را رعایت کنیم تا از این غذا لذت ویژهای ببریم.
به طور مثال:
در طرز تهیه آبگوشت سنتی رب گوجه فرنگی که در این غذا خوشمزه استفاده شده، طعم نهایی آن را میسازد. پس در انتخاب رب گوجه فرنگی با کیفیت و مرغوب دقت فرمایید
چرا باید برای تهیه غذاهایمان از رب گوجه فرنگی کامبیز استفاده کنیم؟
رب گوجه فرنگی کامبیز در کنار طعم جذاب و خوشمزه، دارای خواص زیادی برای حفظ و ارتقا سلامت بدنه. پس بهتره از این رب مفید در کنار غذاهامون استفاده کنیم که هم غذاهای خوشمزه ای داشته باشیم هم غذاهای مفید برای بدن.
رب گوجه فرنگی کامبیز یکی از چاشنی هایی محبوب و خوشمزه ای که در پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیره و میتونه طعم بسیار فوق العادهای به غذاها ببخشه.
این چاشنی خوشمزه و پرطرفدار علاوه بر طعم و رنگ عالی؛ خواص زیادی برای سلامت بدن داره پس بهتره که از اون به عنوان یک چاشنی همه چی تموم، برای طبخ انواع غذاها استفاده کنیم.
با ما همراه باشید با طرز تهیه آبگوشت سنتی در این صفحه.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت سنتی با رب گوجه فرنگی کامبیز
مواد لازم
زمان بندی
طرز تهیه آبگوشت سنتی
مرحله اول _ خیساندن نخود و لوبیا
مرحله دوم _ تفت دادن گوشت و دنبه
مرحله سوم _ تفت دادن پیاز و سیر
مرحله چهارم _ اضافه کردن نخود و لوبیا
مرحله پنجم _ اضافه کردن گوشت و دنبه
مرحله ششم _ اضافه کردن سیب زمینی و گوجه فرنگی
مرحله هفتم_ اضافه کردن نمک و ادویه ها
توصیه های کامبیز خان برای خوشمزگی بیشتر آبگوشت
یادداشت
بعد از پخت شما می توانید این غذا را در کنار نان سنگک، دوغ و ماست سرو کنید و در کنار خانواده از مزه کردن آن لذت ببرید.
ثبت دیدگاه