ترشی کاپاریس کامبیز

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

دسته بندی

چاشنی

ویژگی

تُرد و خوشمزه

ترکیبات

کاپاریس، سرکه، نمک

اینستاگرام

ویژگی های یک ترشی کاپاریس خوب

ترشی کاپاریس کامبیز یک ترشی بسیار لذیذ و فوق العاده خوش‌طعم و پُر از خاصیت می‌باشد.

کاپاریس جوانه‌ی نارس گیاه «کاپاریس اسپینوزا» است که در نواحی مدیترانه‌ای، بخش‌هایی از آسیا و آفریقای جنوبی رشد می‌کند. کاپاریس‌ به دلیل اندازه کوچک و عطر و طعم قوی خود به عنوان چاشنی و ادویه‌جات استفاده می‌شود.

زمانی‌ که جوانه‌های این گیاه به‌اندازه‌ی نخود هستند، برداشت می‌شوند. سپس آن‌ها را به‌کمک نور خورشید خشک می‌کنند و به‌خاطر طعم خاص‌شان ترشی می‌اندازند.

ترشی دلچسب کاپاریس را می‌توانید به صورت چاشنی در کنار انواع غذاها و همچنین در سالاد و پیتزا، استفاده کنید.

در تهیه این محصول از سرکه کاملاً طبیعی، ادویه جات خالص و مرغوب و نمک کم سدیم استفاده شده و عاری از هرگونه مواد نگهدارنده و شیمیایی است. این محصول فاقد شکر، کارامل و رنگ‌های افزودنی می‌باشد.

خواص ترشی کاپاریس:

کبر یا همان میوه کاپاریس ارزش غذایی مطلوبی داشته و خواص و مزایای سلامتی متعددی ارائه می‌دهد. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان هاست. آنتی اکسیدان‌های موجود در گیاه کاپاریس در مبارزه با عفونت‌ها و عوامل بیماری‌زا به بدن کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

کبر محتوی مواد شیمیایی‌ای است که به کنترل قند خون و درمان دیابت کمک می‌کنند.

فیبر موجود در گیاه کاپاریس موجب تقویت فرایند هضم و گوارش و کاهش یبوست می‌شود. به علاوه، کبر سرشار از مواد معدنی‌ای با ارزشی مانند آهن، کلسیم، مس و مقادیر بالایی از سدیم است که این کلسیم در تقویت و استحکام استخوان ها و دندان‌ها نقش دارد.

مس با برخی پروتئین‌ها ترکیب می‌شود و آنزیم‌هایی به‌وجود می‌آورد که برای انجام برخی واکنش‌های بدن ضرورت دارند. از طرفی آهن به عضلات کمک می‌کند تا اکسیژن را ذخیره یا از آن استفاده کنند.

این گیاه خوشمزه منبع خوبی از ویتامین‌های K و A نیز محسوب می‌شود.

ویتامین A به بینایی کمک می‌کند و دیدن در نور کم را برای ما آسان می‌کند. این ویتامین خطر بروز برخی سرطان‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

ویتامین K نقش حیاتی در سلامت استخوان‌ها دارد و خطر تشکیل لخته های خونی در بدن را می‌کاهد.

ترشی کاپاریس کامبیز

خوشرنگ
خوش طعم
تُرد