فواید ترشی برای سلامتی بدن چیست ؟

بررسی اجمالی

شاید در مورد فواید ترشی و آب ترشی برای سلامتی چیزی شنیده باشید. خیار شور و ترشی خیار ممکن است به کاهش وزن، دیابت و حتی پیشگیری از سرطان کمک کند. اما همچنین ممکن است هشدارهایی در مورد مقدار بالای سدیم و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده نیز شنیده باشید.

در اینجا مواردی است که باید بدانید تا تصمیم بگیرید که آیا می خواهید ترشی بخورید و یا حتی از یک تکه کوچک از آن هم پرهیز کنید.

حقایق مربوط به ارزش غذایی ترشی:

پیتر پایپر، کسی که یک بسته ۱۰ لیتری ترشی را برداشت، احتمالا تمام آن را نخورد. مسلما این مقدار از ترشی برای یک نفر زیاد است. بسته به برند و نوع ترشی، ارزش غذایی می تواند بسیار متفاوت باشد، اما تقریباً تمام ترشی ها سدیم زیادی دارند.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

تهیه کننده

تحقیق و ترجمه کامبیز

موضوع

فواید ترشی

تاریخ پست مقاله

۱۴ آبان ۱۴۰۱

اینستاگرام

ارزش غذایی یک خیارشور کوچک(۳۵ گرم) شامل: سرکه، خیار، شوید، ۱ مارچوبه کوچک

کالری: ۴ کیلو کالری

کربوهیدرات: .۸ گرم

فیبر: .۳ گرم

سدیم: ۲۸۳ میلی گرم

پروتئین: ۰.۲ گرم

قند: .۴ گرم

آیا ترشی‌ها تخمیر می‌شوند؟

تخمیر، یکی از روش های ترشی‌گیری است، اما همه ترشی‌ها تخمیر نمی شوند.

وقتی سبزیجات و میوه ها تخمیر می شوند، باکتری های مفید، قندهای طبیعی را تجزیه می کنند. این فرآیند همان چیزی است که به ترشی تخمیر شده طعم ترش می بخشد. ترشی ها در آب نمک می نشینند(می مانند) و روزها تخمیر می شوند.

“تخمیر” فرایندی است که به واسطه ی آن ، افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، ممکن است بتوانند ماست بخورند. باکتری های مفید  موجود در ماست، قندی به نام لاکتوز را تجزیه می کنند. این باکتری ها که به پروبیوتیک نیز معروف هستند، غذاها را حفظ می کنند و فواید زیادی برای سلامتی بدن شما ممکن است به همراه داشته باشند.

وقتی ترشی تخمیر نشود، سرکه به آن مزه و رایحه  ی خود را می دهد. سرکه خود از طریق فرآیند تخمیر تولید می شود، اما فقط سرکه هایی که خام و غیر پاستوریزه باقی می مانند، مانند سرکه سیب خام، می توانند باکتری های مفید را تأمین کنند.

بیشتر ترشی‌هایی که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید، سرکه آن ها تخمیر نشده است. در این موارد، خیارها در سرکه و ادویه ها خیس خورده اند. ساخت آن ها در خانه نیز آسان است.

فواید سلامتی

خوردن غذاهای تخمیر شده می تواند به همه چیز از مقاومت به انسولین تا التهاب کمک کند. ثابت شده است که ترشی‌کلم، یکی از محبوب ترین غذاهای تخمیر شده در سراسر جهان، دارای فواید ضد سرطانی است، همچنین خوردن ماست به طور منظم نیز ممکن است خطر چاقی را کاهش دهد.

ترشی‌هایی که تخمیر نشده اند هنوز فواید سرکه، ادویه ها و خیار را به همراه دارند. نوشیدن آب ترشی به خاطر مزایایی مربوط به گرفتگی عضلات، کاهش وزن، دیابت و موارد دیگر به یک خوراکی معروف تبدیل شده است.

آب ترشی همچنین مورد علاقه کسانی است که رژیم کتوژنیک دارند و ممکن است برای کنترل تعادل الکترولیت ها به سدیم بیشتری نیاز داشته باشند.

ترشی‌ها می‌توانند مصرف آنتی اکسیدان ها را افزایش دهند. آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در همه میوه ها و سبزیجات به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد مواد شیمیایی ناپایداری هستند که به طور طبیعی در بدن تشکیل می شوند و با مشکلاتی مانند بیماری های قلبی و سرطان در ارتباط هستند.

پخت هر غذایی می تواند مواد مغذی حساس به گرما، از جمله آنتی اکسیدان ها را تجزیه کند. ترشی قدرت آنتی اکسیدانی سبزیجات و میوه های خام را حفظ می کند.

سدیم در ترشیجات

نگهداری هر نوع غذا نیاز به افزودن نمک دارد و نمک حدود ۵ درصد مواد تشکیل دهنده ی ترشیجات را تشکیل می دهد. دو مارچوبه کوچک تقریبا حاوی ۶۰۰ میلی گرم سدیم است که بیش از یک چهارم حد مجاز روزانه است.

علاوه بر نگرانی بیشتر افراد مبتلا به فشار خون، ترشی‌های بسیار شور ممکن است شما را در معرض خطر بیشتری برای سرطان معده قرار دهد. یک بررسی در سال ۲۰۱۵ از تحقیق منبع معتبر نشان داد که غذاهای پر نمک همراه با آبجو و مشروبات الکلی با خطر سرطان معده در ارتباط هستند.

یکی از راه های کنترل میزان سدیم در ترشیجات، تهیه خود آن به دست شماست.

نحوه درست کردن ترشی

ترشیجات، از طریق تخمیر یا آب نمک، برای هزاران سال برای حفظ مواد غذایی بعد از فصل رشد استفاده می‌شده است. معمولا در ترشیجات  نمک، سرکه سفید و چاشنی هایی مانند شوید و دانه خردل استفاده می‌شود. در مناطقی از آسیا از روغن نیز استفاده می شود.

در حالی که خیار بیشتر در آمریکای شمالی رایج است، در سراسر جهان انواع میوه ها و سبزیجات و حتی گوشت ها را نیز ترشی می کنند. می توانید خیار، هویج، گل کلم، چغندر و … را ترشی کنید.

تمام کاری که شما انجام می دهید این است که سرکه نمک و آب داغ را روی آن بریزید، بگذارید خنک شود، روی آن را بپوشاند و بگذارید چند روز در یخچال خیس بخورد. ترشی خانگی را اغلب ترشی سریع یا ترشی یخچالی می نامند.

اگر به نمک حساس نیستید، فشار خون بالا ندارید یا می توانید خودتان ترشیجات درست کنید، می توانید از فواید سلامتی، ترد و شور یک ترشی خوشمزه لذت ببرید.

منبع : healthline