رشته پلویی کامبیز

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

دسته بندی

مواد اولیه

ویژگی

تهیه شده به روش سنتی

ترکیبات

از بهترین مواد

اینستاگرام

ویژگی های یک رشته پلویی خوب

رشته پلویی، از جمله محصولات و فرآورده‌های فرعی و خمیری است که با استفاده از آرد گندم، آب و نمک تهیه می‌شود. این محصول هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی در کارگاه‌ها و کارخانجات تولید می‌گردد و ارزش غدایی برابری با گروه نان و غلات دارد.

از قدیم الایام پخت و طبخ رشته پلو در شب سال تحویل یکی از رسوم بسیار پسندیده‌ در میان مردم است و هر ساله بزرگ هر خانواده مسئولیت تهیه آن را می‌پذیرد. در گذشته افراد عقیده داشتند که اگر فردی در شروع سال از این غذا بخورد، رشته کارها تا آخر سال در دست او خواهد بود.
به علاوه، از آن برای درست کردن غذاهای متعددی استفاده می‌کنند که البته این نوع غذاها را در قدیم بیشتر برای اعیاد یا مناسبت های خاص تهیه می‌دیدند.

رشته پلویی کامبیز با مخلوط کردن آرد کامل گندم (آرد سبوسدار)، آب و نمک، پس از طی کردن مراحل مختلف به عمل می‌آید و با عبور از دستگاه‌های مدرن به شکل رشته‌های نازک‌تر از رشته آشی تبدیل می‌گردد. سپس در شرایط کاملا بهداشتی خشک و بو داده می‌شود و خیال مصرف کننده را بابت طعم و عطر راحت می‌کند. در واقع به دلیل تفت دادن کامل، بو و مزه خامی ندارد. به علاوه فاقد هرگونه ترشیدگی، کپک زدگی و فاسد شدگی است و جهت پخت رشته پلو و انواع پلوهای مجلسی برای رنگین کردن سفره مناسب می‌باشد.

به طور کلی، رشته پلویی ارزش غذایی فراوانی دارد و برای عموم افراد مفید و پرفایده است.

خواص رشته پلویی کامبیز:

  • انرژی لازم برای بدن را تامین می‌کند.
  • کودکان می‌توانند از آن استفاده کنند و از فواید آن بهره‌مند شوند.
  • به دلیل محتوای آرد سبوس دار، در تنظیم گوارش تاثیر دارد.
  • از ابتلا به یبوست جلوگیری می‌کند.
  • برای کودکان در سن رشد مفید است.
  • با داشتن ویتامین‌های گروه ب به زیبایی پوست و مو کمک می‌کند.
  • تار موها را ضخیم می‌کند و ریزش مو را کاهش می‌دهد.
  • حرکت روده ها را تقویت و تنظیم می‌کند.
  • سردی طبع برنج را گرفته و آن را به سمت به تعادل می‌برد.
رشته پلویی کامبیز

سنتی
خوش طعم
سلامت