فلفل ترشی کامبیز
دسته بندی
ترشیجات
ویژگی
بدون زهر تلخی
ترکیبات
فلفل سبز تازه و سرکه
ویژگیهای یک ترشی فلفل خوب
لذت خوردن ترشی فلفل به همراه غذاهای سنتی ایرانی باعث میشود که وعدههای مختلف ناهار و شام خوشتر سپری شوند. اصلا همین حالا هم که از ترشی میگوییم و شما از آنها میخوانید، بزاقمان ترشح شده است. قبول دارید؟
بدون شک طعم تند و منحصر بفرد ترشیهای فلفل کامبیز موردپسند مصرفکننده ایرانی قرار گرفته و از طعم جذاب و ادویههای خاص موجود در آن هم استقبال میکنند.
اگر بهدنبال این هستید که گاهی با غذای خود ترشی میل کنید، محصولات بهداشتی و متنوع کامبیز میتوانند گزینههای مطلوبی باشند.
طرفدار ترشی تند هستید یا لیته و مخلوط را میپسندید؟
کامبیز از همه انواع ترشی برایتان محصولی آماده کرده و دستور تهیه آنها هم مخصوص به خودش است و طعم خوبی که میسازد از سوی بیشتر مصرفکنندگان پسندیده میشود.
ترشیهای کامبیز خلاقانه و با مواد اولیه درجه یک و سرکه طبیعی درست میشوند.
خواص فلفل ترشی:
بر خلاف ذهنیت اکثر مردم ترشیجات دارای خواص دارویی بسیار زیادی هستند که مصرف آنها نه تنها مضر نیست بلکه بسیار مفید است.
این نوع ترشی، سرشار از ویتامین C بوده و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
منبع خوبی از فیبر رژیمی محسوب شده که برای هضم بهتر غذا از اهمیت اساسی برخوردار است.
با محتوای آنتی اکسیدانی بالا از ابتلا به انواع سرطان جلوگیری میکند.
در تقویت گوارش و هضم غذا موثر است.
ضد التهاب و ضد درد است.
برای بهبود قند خون و چربی خون بالا مفید است.
بسیار اشتها آور و طبع گرم بالایی دارد.
ثبت دیدگاه